Brugt Audi

Er du på udkig efter en brugt Audi og ønsker at være sikker på, at du køber hele den garanti og sikkerhed, der er forbundet med en Audi, så er det vigtigt, at du også har styr på bilens historik.

Alle vores brugte Audi modeller er serviceret på autoriserede Audi værksteder, hvilket er dokumenteret med en fuldt opdateret servicebog. For at en Audi skal bevare sin værdi fra inderst til yderst, teknisk og mekanisk, er det vigtigt, at al service og reparationer er udført med originale reservedele.

Alle de brugte Audi modeller, som vi har til salg, er blevet gennemtjekket i forhold til skader og historik. Dette gør vi, fordi de biler, vi har til salg, altid har fuldt serviceeftersyn og ikke har haft større skader. 

Er du interesseret i at læse mere om, hvilken behandling din nye brugte Audi gennemgår, inden den bliver sat til salg,  kan du læse mere her 

Vi har mange brugte Audi modeller på lager, der alle er godt udstyret. Vi køber vores Audi modeller via leasingselskaber eller direkte hos importøren. Det betyder, at vi kan istandsætte den, således at den fremstår præcis efter den standard, som man forventer af en Audi, og samtidig holde prisen nede.