Tryghed når du handler

Hos SMC-Biler er vi specialister i brugte biler fra Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi. Vi sikrer at alle brugte biler har fået lavet det sidste serviceeftersyn og er teknisk opdateret samt tilkoblet fabrikkens it-system. Derudover er alle brugte biler fra SMC-Biler dækket af International vejhjælp.

Før en bil sættes til salg kommer den en tur på vores autoriserede værksted, hvor den bliver gennemgået fra A til Z og får udført eventuelle serviceopgaver. Finder vi noget der har behov for at blive udskiftet, sker det naturligvis altid med originale reservedele fra det pågældende mærke. Alt sammen noget vi gør for at sikre at din kommende brugte bil bevarer sin nuværende værdi, sikkerhed, køreegenskaber mv. 

Total Tryghed
Når vi sælger en brugt bil fra Volkswagen, ŠKODA, SEAT eller Audi tilbyder vi altid en Total Tryghedsaftale inden vi udleverer bilen til kunden. Total Tryghed er et tilbud til dig, der køber brugt bil, og dækker både de planlagte serviceeftersyn, udskiftning af sliddele som f.eks. bremser og tandrem samt uforudsete mekaniske reparationer - og det gælder også efter, at garantien på bilen er udløbet.

For et engangsbeløb kan du se frem til to års køreglæde – helt uden at bekymre dig om service og uforudsete mekaniske reparationer. Aftalen er gældende i 2 år (dog max. 40.000 km).

For biler op til 2 år eller max. 40.000 km. 
kr. 1.995,-* 

For biler på 2-5 år eller max. 100.000 km.  
kr. 3.995,-*. 

*Total Tryghed kan tegnes på biler, der har kørt op til 100.000 km. på købstidspunktet. Ordningen kan ikke tegnes på specialbiler, forhør nærmere hos forhandler.