Mere sikkerhed når du køber brugt bil

Vi er specialister i biler fra Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi. Vi sikrer at bilerne har fuld servicebog og at alle service er udført på et autoriseret værksted.

Før en bil sættes til salg kommer den en tur på vores autoriserede værksted, hvor den bliver gennemgået fra A til Z og får udført eventuelle serviceopgaver. Skal noget udskiftes, sker det altid med originale reservedele. Noget der er med til at bevare din bils værdi, sikkerhed, køreegenskaber mv. Læs mere om bilens rejse

Total Tryghed
Alle de Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi vi sælger tilbydes med Total Tryghed. 

Total Tryghed er et tilbud til dig, der køber brugt bil. Aftalen dækker både de planlagte serviceeftersyn, udskiftning af sliddele som f.eks. bremser og tandrem samt uforudsete mekaniske reparationer - og det gælder også efter, at garantien på bilen er udløbet. 

For et engangsbeløb kan du se frem til to års køreglæde – uden at bekymre dig om service og uforudsete mekaniske reparationer. Aftalen er gældende i 2 år (dog max. 40.000 km).

For biler op til 2 år eller max. 40.000 km. 
kr. 1.995,-* 

For biler på 2-5 år eller max. 100.000 km.  
kr. 3.995,-*. 

*Total Tryghed kan etableres på biler, der har kørt op til 100.000 km. på købstidspunktet. Ordningen kan ikke tegnes på SUV og specialbiler.