Bilens rejse


Det er vigtigt, at selvom det er en brugt bil, så er det stadig en ny bil for den næste ejer. Vi gør derfor meget ud af, at alle vores biler er i pæn stand. Men det handler ikke bare om, at bilen skal være pæn, den skal kunne sælges til en fornuftig pris samtidig med, at den skal være teknisk i orden.

Særligt fokus på den brugte bils kvalitet betyder rigtig meget, og fylder meget i forarbejdet inden vi overvejer at købe en bil ind. Vi tjekker derfor bilen rigtig grundigt både i forhold til, at den har overholdt alle serviceeftersyn og at den ikke har haft større skader, inden vi køber den.

Vigtigheden af originale reservedele
Selve bilens karrosseri udgør et vigtigt element i bilens sikkerhed. Hvis den har haft en skade, hvor det har været nødvendigt i svejse i karrosseriet, vil karrosseriet aldrig blive lige så stærkt der, hvor det er blevet repareret. 
Vores brugte biler har derfor kun haft mindre kosmetiske skader, men primært ingen skader. Hvis bilen er blevet repareret sikrer vi os, at bilen er blevet repareret med originale dele. Det er vigtigt, fordi alle delene i bilen udgør en vigtig og grundlæggende ramme til at beskytte dig og dine passagerer mod påvirkning fra omgivelserne og mod ulykker. 

Til højre kan du se en illustration af den rejse vores brugte biler er på, fra de bliver udvalgt til de bliver sat til salg.