Bilens rejse

Vores holdning er, at en brugt Volkswagen, ŠKODA, Audi eller SEAT fra SMC-Biler skal opfattes som en ny bil for dens næste ejer. Derfor gør vi os umage, når bilen skal klargøres inden den sættes til salg.

Altid nyserviceret og styr på historikken
Vi sikrer altid at vores brugte biler har fået lavet det sidste service, er teknisk opdateret og tilkoblet fabrikkens it-system, og vi danner os et overblik over eventuelle skader i bilens levetid. Desuden tjekker vi om bilen har fået autoriseret service med originale reservedele i hele dens levetid. Altsammen noget, der bevarer værdien, og sikrer at bilens avancerede teknologi er vedligeholdt, passet og plejet efter forskrifterne. 

Specialister på hjemmebane
I kraft af vores forretningers status som autoriserede servicepartnere og forhandlere af de fire mærker, har vi bemandet vores værksteder med toptrænede teknikere, der ved præcis, hvad der skal tjekkes på en brugt Volkswagen, ŠKODA, Audi eller SEATDe har specialfremstillet værktøj til rådighed, når de klargører bilen, og er online med fabrikkerne, så de kan sikre, at din kommende bil er 100% opdateret med de seneste forbedringer fra de fire mærker.

Leveres med duften af ny bil
Køb af bil er en stor beslutning for de fleste. Uanset om du er vild med biler, bare skal have et transportmiddel, eller noget midt imellem, skal du have en oplevelse af kvalitet, når du får leveret din bil fra os. Derfor gør vi et ekstra stort nummer ud af, at vores brugte biler klargøres fra kofanger til kofanger, så du har svært ved at se, at den har været på landevejen før.

I illustrationen til højre får du et overblik over den rejse en brugt Volkswagen, ŠKODA, Audi eller SEAT skal ud på, inden den får plads i vores række med fine brugte biler.