Brugte biler i hele Danmark

SMC-Biler er en brugtbilsportal, hvor du finder det største udvalg af Volkswagen, ŠKODA, Audi og SEAT, som leveres fra autoriserede forhandlere i hele Danmark.

Her på vores hjemmeside kan du søge efter præcis den model du ønsker dig, eller gå på opdagelse og blive inspireret til dit næste bilkøb. 

100% i orden, når du får bilen leveret
Vi ved at køb af bil er en stor beslutning for de fleste mennesker. Derfor leveres alle vores brugte biler med fuld servicebog fra vores autoriserede værksteder, så du er sikker på at din næste bil er vedligeholdt efter forskrifterne. Vores biler bliver grundigt klargjort fra kofanger til kofanger - både teknisk og kosmetisk. Det betyder, at du stort set får den samme oplevelse, når du henter bilen, som hvis du får leveret en fabriksny. Se mere om den brugte bils rejse.

Er vores biler dyrere end andre steder?
Svaret er: Nej! Vi har nemlig adgang til tidligere demo- og udlejningsbiler fra vores egne forretninger, fra importøren og fra de store udlejningsselskaber. På den måde har vi altid et stort udvalg af nyere brugte biler til en konkurrencedygtig pris. Læs mere her

Brugte Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi
Vi sælger biler i alle størrelser og der er noget for enhver smag. Lige fra små praktiske bybiler til store luksuriøse SUV. Vores biler er - i al beskedenhed - nogle af de mest attraktive og efterspurgte på markedet. De fleste er udstyret med avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, som gør turene både behagelige og sikre.

Garanti og driftsikkerhed i en brugt bil
Mange kan have den fejlopfattelse, at købet af en brugt bil er forbundet med en stor risiko for, at der nemt kan komme større værkstedsregninger kort efter, at man har overtaget bilen. Det ønsker vi at gøre op med, og derfor har vi på forhånd allerede skiftet defekte dele, samt serviceret bilen grundigt. 

Læs mere om garanti på vores brugte biler