Brugte biler i hele Danmark

SMC-Biler er en brugtbilsportal, hvor du finder det største udvalg af Volkswagen, ŠKODA, Audi og SEAT, som leveres fra autoriserede forhandlere i hele Danmark.

Her på vores hjemmeside kan du søge efter præcis den model du ønsker dig, eller gå på opdagelse og blive inspireret til dit næste bilkøb. 

100% i orden, når du får bilen leveret
Vi ved at køb af bil er en stor beslutning for de fleste mennesker. Derfor leveres alle vores brugte biler med fuld servicebog fra vores autoriserede værksteder, så du er sikker på at din næste bil er vedligeholdt efter forskrifterne. Vores biler bliver grundigt klargjort fra kofanger til kofanger - både teknisk og kosmetisk. Det betyder, at du stort set får den samme oplevelse, når du henter bilen, som hvis du får leveret en fabriksny. Se mere om den brugte bils rejse.

Er vores biler dyrere end andre steder?
Svaret er: Nej! Vi har nemlig adgang til tidligere demo- og udlejningsbiler fra vores egne forretninger, fra importøren og fra de store udlejningsselskaber. På den måde har vi altid et stort udvalg af nyere brugte biler til en konkurrencedygtig pris. Læs mere her

Brugte Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi
Vi sælger biler i alle størrelser og der er noget for enhver smag. Lige fra små praktiske bybiler til store luksuriøse SUV. Vores biler er nogle af de mest attraktive og efterspurgte på markedet. De fleste er udstyret med avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, som både gør turene behagelige og sikre.

Garanti og driftsikkerhed i en brugt bil
Hvis du tror at det er risikabelt at købe brugt bil, kan du godt tro om igen. I hvert fald når du handler med os. Vi gennemgår nemlig bilen fra A til Z med et grundigt serviceeftersyn, hvor den får udskiftet eventuelle slidte eller defekte dele og bliver koblet op med fabrikkens IT system, så den er fuldstændig opdateret og klar til mange kilometer efter leveringen.

Læs mere om hvordan du får mere tryghed for samme pris.

Brugte biler fra i hele Danmark
Vores topklargjorte Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi er fordelt på 11 centrale lokationer fordelt over hele landet. Hvis du falder for en bil, som er placeret langt fra din bopæl, flytter vi den gerne til nærmeste forretning. 

Find vores forretninger