Brugte biler i hele Danmark

Velkommen til SMC-Biler - dit brugtbilsunivers med det største udvalg af Volkswagen, ŠKODA, Audi og SEAT leveret fra autoriserede forhandlere i hele Danmark.
I dit SMC-Biler brugtbilsunivers kan du søge efter lige præcis den model du har udset dig som din næste brugt bil, eller du kan gå på opdagelse og blive inspireret til dit næste bilkøb.

100% kvalitet for pengene
Vi har fuld forståelse for at et køb af en brugt bil er en stor beslutning for de fleste mennesker. Vi sikrer af samme grund altid at alle brugte biler har fået lavet det sidste serviceeftersyn og er teknisk opdateret samt tilkoblet fabrikkens it-system. Derudover er alle brugte biler fra SMC-Biler dækket af International vejhjælp. På den måde er du helt sikker på at din næste bil er vedligeholdt fuldstændig efter forskrifterne – og at du derfor får den kvalitet du betaler for. Vores biler bliver derudover grundigt klargjort fra kofanger til kofanger - både teknisk og kosmetisk. Det betyder, at du ved et køb af en brugt bil hos SMC-Biler får stort set den samme oplevelse når du afhenter bilen, som hvis du får leveret en fabriksny bil. Læs mere om denn brugte bils rejse.

Er vores biler dyrere end andre steder?
Svaret er ganske simpelt: Nej! Vi har nemlig adgang til korttidsleasede biler fra vores egne forretninger, fra Importøren og fra de store udlejningsselskaber. På den måde kan vi altid sikre vores kunder et stort udvalg af nyere brugte biler med en lav kilometerstand til en konkurrencedygtig pris

Brugte Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi
Vores biler hører til blandt nogle af de mest attraktive og efterspurgte på markedet, og vi har noget for enhver smag. Her hos SMC-Biler tilbyder vi alle slags bilmodeller - lige fra den praktiske, lille bybil og City SUV over hatchback, stationcar og helt op til en stor, luksuriøs SUV. De fleste er udstyret med avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, som gør turene både behagelige og sikre.

Garanti og driftsikkerhed i en brugt bil
Hvis du tror at det er risikabelt at købe brugt bil, kan du godt tro om igen -i hvert fald når du handler med os. Vi gennemgår nemlig alle bilerne fra A til Z med et grundigt, autoriseret serviceeftersyn, hvor den får udskiftet eventuelle slidte eller defekte dele og bliver koblet op med fabrikkens IT system inden vi sætter den til salg. På den måde er din brugt bil altså fuldstændig opdateret og klar til mange kilometer fra den dag du får bilnøglen i hånden.

Læs mere om hvordan du får mere tryghed med i dit bilkøb.

Brugte biler fra i hele Danmark
Vores topklargjorte Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi er fordelt på 11 centrale lokationer fordelt over hele landet. Hvis du falder for en bil, som er placeret langt fra din bopæl, flytter vi den gerne til nærmeste forretning. 

Find vores forretninger