Hvem er vi?

SMC-Biler er et brugtvognscenter, der specialiserer sig i Volkswagen og Škoda.

Vores filosofi er, at selvom en bil er brugt, så er det stadig en ny bil for den nye ejer. Vi gør derfor meget ud af, at alle vores biler er pæne og teknisk godt kørende. Dette sikrer vi ved, at alle biler gennemgår en længere klargøring, inden vi sætter den til salg. Se mere om den brugte bils rejse

Brugte biler til en fornuftig pris
Selvom alle vores biler er sat pænt i stand, betyder det ikke, at de er dyrere end øvrige brugte biler på markedet. Vi har tilgang til tidligere demo- og udlejningsbiler fra vores egne forretninger samt importør og de store udlejningsselskaber, hvilket sikre vi altid har et stort udvalg af nyere brugte biler til en attraktiv pris. Læs mere her

Brugte kvalitetsbiler
Vi specialiserer os i Volkswagen og Škoda, der alle er støbt ud af tysk grundighed, høj køreglæde og godt design. Selvom de brugte biler alle har en høj kvalitet, så adskiller de sig i form af design, assistentsystemer, intotainmentssystemer, udstyr, teknologi, individualisering mv.  - alle områder, som er vigtige at have klarlagt, for at vi kan rådgive vores kunder bedst muligt.
Du behøver derfor ikke nødvendigvis have en klar holdning til, hvilken model du vil have. Du kan også have en række behov og ønsker i forhold til assistentsystemer, udstyr mv., hvor vi også let kan præsentere dig for en række forskellige mulige biler, der alle opfylder dine behov og præferencer.

Garanti og driftsikkerhed i en brugt bil
Mange kan have den fejlopfattelse, at købet af en brugt bil er forbundet med en stor risiko for, at der nemt kan komme større værkstedsregninger kort efter, at man har overtaget bilen. Det ønsker vi at gøre op med, og derfor har vi på forhånd allerede skiftet defekte dele, samt serviceret bilen grundigt. 

Læs mere om garanti på vores brugte biler